Butikksjef i Oslo

Vi trenger ny butikksjef ved LUSH Byporten!

LUSH Byporten i Oslo skal være byens kuleste butikk og den som best tar vare på kundene – er det du som skal ta butikken dit?

Som butikksjef hos LUSH skal du lede, inspirere og motivere butikkteamet, passe på at LUSH sin etikk blir gjenspeilet i butikken og jobbe for at butikken drives økonomisk forsvarlig. Butikksjefen skal streve mot å drive en butikk av høy Lush-standard, dvs. en butikk som ser bra ut, å kunne sine produkter, å behandle sine ansatte med respekt og ikke minst behandle enhver kunde som en superstjerne.

Ivrer du etter å jobbe entusiastisk på butikkgulvet, utvikle og lede ditt team, analysere tallene og forstå hvordan bedriften din drives, og i tillegg få butikken til å se fantastisk ut - da er LUSH perfekt for deg! Har du erfaring som butikksjef er det flott, men også du som har annen bakgrunn, men som liker å jobbe med mennesker, lede og utvikle medarbeidere og ønsker å gi det lille ekstra som skal til for å ta butikken og Lushnorge videre er velkommen til å søke.

En butikksjef hos LUSH er gitt selvstendig ansvar i alle delene av sin bedrift, så om du liker en utfordring og gjerne vil være en del av et av de mest innovative, etiske og spennende kosmetikkmerkene som finnes, så vil vi gjerne møte deg.

Vi ønsker:

Vi håper at du trives med å lede, utvikle medarbeidere, delegere og samarbeide, og det er fint om du har kunnskap om Excel og litt statistikk, samt forstår grunnleggende økonomi. Det viktigste er imidlertid at du er entusiastisk, tar ansvar, er utadvendt og har stå-på-vilje. At du kan skape et miljø ved å holde butikken fantastisk, fokusere på salgsmålene, inspirere teamet og yte den aller beste kundeservice!

Vi tror du:

  • Har erfaring og trives med å lede andre
  • Er en helikopterpilot (være observant og ha et overblikk)
  • Er motivert og ambisiøs, dedikert og har driv, er positiv og lidenskapelig
  • Kan kommunisere effektivt og er god til å lytte Er organisert og nøyaktig
  • At du deler Lush sine grunnleggende prinsipper om respekt for mennesker, dyr og for naturen.

Vi tilbyr:

  • En interessant jobb i et hektisk og trivelig miljø
  • Spennende utfordringer
  • Opplæring
  • Muligheter for å kunne arbeide kreativt og sette egne ideer ut i livet

Send inn din søknad med CV og referanser innen 07.01.2018 til e-post elin@lushnorge.no