Lush Spring Prize

Lush Spring Prize: Hva i hele verden handler det om?

En ny og unik årlig prisutdeling og konferranse holdt av Lush og Ethical Consumer for å belønne prosjekter som jobber for miljømessig og sosial gjenoppbygging.

Rundt om i verden skaper mennesker humane løsninger på menneskelige problemer. De skaper fornybare ressurser, gjenoppretter økosystemer, gjør at solidaritet øker og styrker lokalsamfunn. Sammen fører disse individene, lokalsamfunnene og organisasjonene oss videre fra bærekraft til fornyelse, til et sted hvor vi gir mer tilbake til jorden enn vi tar bort fra den.

Arbeidet de gjør passerer vanligvis upåaktet hen i mediestøyen og eksisterer i utkanten av samfunnet. Drivkraften bak Lush Spring Prize er å gi oppmerksomhet til disse og feire det harde arbeidet de gjør. En samlet pris på 200 000 GBP fordeles på 11 priser i fire forskjellige priskategorier, hvert eneste år.

Hvem kan vinne prisene?

Planlagte prosjekter
Denne kategorien er for nye gode ideer som er opp til ett år gamle. Opptil fem vinnere (som kan vinne 10.000 pund hver) kan tildeles prisen, noe som kan hjelpe dem å skape et solid grunnlag å stå på.

Unge prosjekter
Grupper og organisasjoner som har eksistert mellom 1 og 5 år, som har dokumenterte resultater, og som ønsker å utvide eller å utvikle seg kan søke om denne prisen. Opp til tre prisvinnere (som mottar 25 000 GBP hver) blir valgt ut.

Etablerte prosjekter
Dette er for alle pionerer som har inspirert andre med arbeidet sitt i over fem år og som ønsker å spre ordet til enda flere, kanskje gjennom outreach, mentorarbeid eller ved å arrangere besøk for andre grupper. Maksimalt to vinnere vil motta £ 25 000 hver.

Påvirkende pris
En organisasjon som aksjonerer eller arbeider for å påvirke politikk, lovgivning eller meninger til fordel for fornyelse, vil bli tildelt 25 000 GBP for å finansiere sitt videre eller fremtidige arbeid.

Vil du vite mer?

Les mer om de nominerte, om dommerpanelet og få den siste informasjonen her (informasjonen er bare tilgjengelig på engelsk). Du kan også komme med ideer, spørsmål eller tilbakemeldinger til arrangørene ved å kontakte dem her.