Åpningstider i nettbutikken:

Våre åpningstider er mandag- fredag, mellom kl. 09.00 - 14.00.

Under følger en kort forklaring av hvert av fraktalternativene våre. Vi anbefaler at du leser gjennom dem før bestilling.

Vår fraktleverandør Helthjem
Pakkene leveres enten direkte i postkasse/på dørmatte, eller til nærmeste utleveringssted betjent av Postnord.
Ved henting av pakke på utleveringssted krever vi legitimasjon av deg når du kommer for å hente ut pakken, dette for å sikre at pakken utleveres til rettmessig eier. Husk derfor å ta med gyldig ID sammen med hentekoden. Du har en ukes frist til å hente ut pakken din på nærmeste hentested. Om du ikke henter innen fristen, vil den bli returnert tilbake til oss og du vil bli fakturert for fraktkostnadene, som sendes ut som faktura pr. epost til deg.
Hvorvidt pakken kommer i postkasse/på dørmatte eller til hentested, avhenger av pakkens størrelse og innhold, samt adresse. Vi tilbyr ikke garantert levering i postkasse/på dørmatte. Levering er ca. 3-5 virkedager. Når pakken er levert vil du motta en hentemelding per SMS og e-post. Helthjem med pakkesporing koster kr. 49,-

Gratis frakt
Vi tilbyr gratis frakt for ordre over kr. 750,-Betingelsene beskrevet i avsnittet om Helthjem pakkedistribusjon gjelder på samme måte for ordrer med gratis frakt.

Hent i butikk
Det er mulig å velge "Hent i butikk" i Lush Bogstadveien, Oslo. Klargjøring av bestilling tar 1 virkedag. Bestillinger etter kl. 16.00 på fredag kan hentes tidligst på mandag ettermiddag. Du motta en leveringsbekreftelse så fort den er klar for henting i butikk. Dersom ikke annet avtales vil pakken holdes i butikken i 14 dager fra bestilling. Ordren pakkes i en pose og settes klar til henting.
Det er per i dag kun "Hent i butikk" i Lush Bogstadveien.

Uavhentede pakker
Ved uavhentede pakker, uansett årsak, vil vi kreve deg for omkostninger som oppstår rundt dette. Dette gjelder både "Hent i butikk" i våre butikker og pakker uavhentet på utleveringsted. Det vil si kostnader ved å skaffe varen, eventuell frakt og administrasjonsgebyr hos netthandelen. Du vil bli belastet med et gebyr på kr. 200,-.

Betaling
Kort, faktura og betalingsutsettelse gjennom Klarna. Vi tilbyr også betaling via Vipps.

Kunder på Svalbard
Det er blitt innført et eget gebyr på pakker som sendes til Svalbard. På grunn av dette blir hver bestilling belastet med dette gebyret som per i dag er kr. 230,-.

Vi sender ikke til utlandet.