Åpningstider i nettbutikken:

Alle ordrer og henvendelser blir behandlet innenfor et gitt tidspunkt hver dag. Våre åpningstider er mandag- fredag, mellom kl. 09.00 - 16.00.
På helg holder vi stengt.

Under følger en kort forklaring av hvert av fraktalternativene våre. Vi anbefaler at du leser gjennom dem før bestilling.

Vår fraktleverandør Helthjem
Pakkene leveres enten direkte i postkasse/på dørmatte, eller til nærmeste utleveringssted betjent av Postnord.
Ved henting av pakke på utleveringssted krever vi legitimasjon av deg når du kommer for å hente ut pakken, dette for å sikre at pakken utleveres til rettmessig eier. Husk derfor å ta med gyldig ID sammen med hentekoden. Du har to ukers frist til å hente ut pakken din på nærmeste hentested. Gjør du ikke det, vil den bli returnert tilbake til oss og du vil bli fakturert for fraktkostnadene, som sendes ut som faktura pr. epost til deg.
Hvorvidt pakken kommer i postkasse/på dørmatte eller til hentested, avhenger av pakkens størrelse og innhold, samt adresse. Vi tilbyr ikke garantert levering i postkasse/på dørmatte. Levering er ca. 3-5 virkedager. Når pakken er levert vil du motta en hentemelding per SMS og e-post. Helthjem med pakkesporing koster kr. 49,-

Gratis frakt
Vi tilbyr gratis frakt for ordre over kr. 750,-. Betingelsene beskrevet i avsnittet om Helthjem pakkedistribusjon gjelder på samme måte for ordrer med gratis frakt.

Hent i butikk
Det er mulig å velge "Hent i butikk" i en av våre butikker. Dette gjelder for Lush i Bogstadveien 3-5, Oslo. Dersom ikke annet avtales vil pakken holdes i butikken i 1 uke fra bestilling. Ordren pakkes i en pose og settes klar til henting i den aktuelle butikken. Når pakken er klar vil du motta hentemelding per SMS og e-post. Det er per i dag ikke mulig å hente i andre Lush-butikker.

Vi samarbeider med Svosj
SVOSJ er et medlemskap som gir deg ubegrenset fri frakt og tilgang til fordeler fra flere enn 25 nettbutikker. Kundeservice kan kontaktes her. Når du velger SVOSJ som fraktalternativ startes en gratis prøvemåned, deretter betaler du 29,- per måned for medlemskapet. Informasjon sendes ut til deg på e-post når bestillingen er sendt.
Pakken leveres med Helthjem. Les mer om SVOSJ her.

Uavhentede pakker
Ved uavhentede pakker, uansett årsak, vil vi kreve deg for omkostninger som oppstår rundt dette. Dette gjelder kostnader ved å skaffe varen, ekspedisjon hos Postnord og Helthjem, samt frakt og administrasjonsgebyr hos netthandelen. Du vil bli belastet med et gebyr på kr. 300,-.

Betaling
Kort, faktura og betalingsutsettelse gjennom Klarna. Vi tilbyr også betaling via Vipps.

Kunder på Svalbard
Posten har innført et eget gebyr på pakker som sendes til Svalbard. På grunn av dette blir hver bestilling belastet med dette gebyret som per i dag er kr. 230,- .

Vi sender ikke til utlandet.