Book party i butikk

NB! På grunn av de spesielle tidene vi er inne i, er det ikke mulig å booke party i våre butikker akkurat nå. Hvor lenge dette vil vare er usikkert, men vi oppdaterer informasjonen her straks det endrer seg.  

Vil du være førstemann til å få info om parties når vi starter opp igjen?
Legg igjen din e-postadresse her, så kontakter vi deg så fort vi har oppdateringer.

Meld deg gjerne inn for å motta vårt nyhetsbrev også, der vil du få oppdatert informasjon om nyheter, samt tips om våre produkter.

 

I festhumør? Slik booker du et party i din Lush-butikk.

Fødselsdag? Utdrikningslag? Fullført eksamen? Kollega- eller vennefest? Uansett årsak, våre parties vil gi dere en opplevelse helt utenom det vanlige!

Kontakt din butikk og book ditt neste party. Kontaktinfo til våre butikker finner du HER. Alternativt kan du stikke innom butikken eller ta kontakt på butikkens sosiale medier.

Du velger mellom to forskjellige temaer når du bestiller: Fun and Games eller Treat Yourself. Valget vil være førende for hva slags følelse ditt party får. Om du vil ha en morsom fest med mye energi, anbefaler vi Fun and Games, mens Treat Yourself passer når du ønsker en roligere og spa-lignende atmosfære med hudpleie og "pampering" i hovedfokus. Begge alternativene inkluderer en rekke tilpassede leker og aktiviteter, et sett med ingredienser for å lage deres egne Lush-produkter, samt et eksklusivt partyprodukt som alle gjester får med seg hjem gratis. Æresgjesten får også en spesiell gave! Det kan være tre eksklusive produkter som du velger ut og som vi deretter pakker pent inn i et nytteknytte eller det kan være en gaveeske fra et utvalg vi har plukket ut.

Dersom festen holdes utenom butikkens ordinære åpningstid, åpner vi kassen eksklusivt for dere, slik at de som ønsker det har mulighet til å kjøpe med seg favorittene sine hjem.

   

For å sikre at du får en best mulig opplevelse under Lush-festen din, ber vi deg om å lese gjennom vilkårene nedenfor:

• For at vi skal kunne planlegge festen din skikkelig, ønsker vi at du bestiller minst en måned i forveien, spesielt om dere blir en større gruppe. Depositum på kr. 1000,- må betales minst 2 uker før eventet og du vil da motta et gavekort og en kvittering for innskuddet. Pris pr. deltaker er kr. 250,- og betales enkeltvis eller samlet på selve festen. Dersom det skal lages badebomber eller ansiktsmasker som en aktivitet, blir dette en tillegg i prisen. En fullstendig prisliste finner du helt nederst.

• Minste antall tillatte gjester er 8, mens maks antall bestemmes av den respektive butikksjef. Kontakt den gjeldene butikk for mer informasjon.

• Festen varer i 1,5 time. Noen butikker har mulighet til å holde festen mens butikken er åpen, mens andre kun utenom vanlige åpningstider. Kontakt din lokale butikk for mer informasjon.

• Det heter seg at fine folk kommer sent, men dette gjelder ikke for våre parties. Hvis du tror du vil komme for sent, vennligst ring butikken og si fra. Dessverre har vi ikke mulighet til å kompensere for tapt tid.

• Vi håper selvfølgelig ikke at du blir nødt til å avlyse festen din, men vi forstår at ting kan skje. Om du blir nødt til å avbestille i siste øyeblikk, vil vi strekke oss langt for å finne en ny tid som passer deg. Hvis det ikke er mulig, vil du fortsatt kunne handle produkter for summen av gavekortet ditt.

• Om det er personer på festen som er under 16 år, må minst to voksne (over 18 år) være til stede. De voksne må føre tilsyn med barna gjennom hele festen og ha fullt ansvar for deres sikkerhet. For ungdom mellom 16 og 18 år krever vi kontaktinformasjon til en voksen som kan kontaktes i en nødsituasjon.

• En fullstendig liste over allergier for deltakerne må oppgis av den ansvarlige ved bestilling eller minst 48 timer før festen.

• Om en deltaker under 18 år er allergisk mot noen av våre ingredienser, må en voksen ansvarlig være til stede under hele festen. Våre ansatte kan ikke tilby noen form for medisinsk behandling.

• All personlig informasjon gitt ved bestilling lagres sikkert og vil aldri bli brukt til noe annet formål enn det det er ment som, med mindre vi har en legitim grunn til å gjøre det. Din reservasjonsinformasjon blir behandlet av en pålitelig tredjepart. Vi vil oppbevare informasjonen i tre år og deretter slette den trygt iht. GDPR. Om du angrer og ikke lenger godtar vilkårene, må du kontakte oss på post@lushnorge.no.

• Sist, men ikke minst, husk å ta med gavekortet og kvitteringen til selve eventet!

Glem ikke å tagge oss på festbildene deres! #LushParty @LushNorge

Fullstendig prisliste

Pris pr. deltaker: 250 kr
Inkl. lage 1 produkt: 300 kr
Inkl. lage 2 produkter: 350 kr

Produkter dere kan velge å lage er badebomber, boblebiter eller ferske ansiktsmasker. Ta kontakt med butikken for å høre hvilke kit de har på lager til enhver tid.

 

Om du har andre spørsmål eller bekymringer, kontakt gjeldene butikk eller vår kundeservice på party@lushnorge.no eller post@lushnorge.no.